Corporate Recruiter

Organisatie: Gemeente Hilversum
Plaats: Hilversum
Afdeling: Organisatieontwikkeling
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1217JE
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32-36
Ervaring: Senior
Betaling: min. € 2.795,- en max. € 4.225,- (schaal 10) o.b.v. 36 uur
Plaatsingsdatum: 2018-02-26 15:08

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy|Recruitment
Specialisatie: Recruiter|Recruitment Consultant
Opdrachtperiode: Onbepaalde tijd
Reizen verplicht: Nee

Omschrijving

Corporate Recruiter
32-36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een corporate recruiter om de gemeente Hilversum als werkgever op de kaart te zetten. Ben jij in staat om het juiste talent uit de markt te halen en kan jij onze arbeidsmarktcommunicatie een boost geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als corporate recruiter voor de gemeente Hilversum ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Jij bent de persoon die invulling geeft aan het recruitmentbeleid.

 • Je ziet een uitdaging in moeilijk vervulbare vacatures en bedenkt daar gerichte strategieën en instrumenten voor.
 • Je adviseert leidinggevenden over de procedure en de keuze van wervingskanalen.
 • Je maakt een jaarplanning voor wervingsactiviteiten, zoals bedrijvendagen, contacten met onderwijsinstellingen etc., en coördineert deze.
 • Voor je HR-collega’s ben je een sparringpartner en in overleg met hen stel je een recruitment- en arbeidsmarktcommunicatieplan op en voert deze uit.
 • Je versterkt ons werkgeversmerk, zowel online als offline. Hierbij zorg je samen met je collega’s van communicatie voor een goede aansluiting tussen arbeidsmarktcommunicatie en de algemene communicatie.
 • Je bedenkt vernieuwende strategieën en innovatieve vormen van werving, en voert deze ook uit.


Welke kennis en ervaring heb je?

 • Je hebt een opleiding afgerond op minimaal hbo-niveau.
 • Je beschikt over minimaal 5-7 jaar ervaring als (corporate) recruiter.
 • Je hebt indrukwekkende resultaten behaald bij het vormgeven van de arbeidsmarktcommunicatie, wervingsstrategieën, en het plaatsen van sollicitanten in een grote diversiteit aan functies.
 • Je hebt een frisse en innovatieve blik op recruitment, je weet deze helder over te brengen aan de rest van de organisatie en om te zetten naar concrete resultaten.
 • Je bent goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en zet dit om naar acties.
 • Je bent een zelfstandige en daadkrachtige teamspeler, je weet duidelijk prioriteiten te stellen en kan makkelijk schakelen.


Pas je bij ons?
Samen bereik je de beste oplossingen en het mooiste resultaat, dus ook jij betrekt in je werk alle betrokkenen en levert een bijdrage aan een gezamenlijk resultaat. Je bent initiatiefrijk, oplossingsgericht, proactief en je houdt van pionieren. Daarnaast communiceer je makkelijk en duidelijk.

Waar kom je terecht?
De gemeente
Als gemeente zetten we ons maximaal in voor onze inwoners en bedrijven. We zorgen voor een beter Hilversum waar signalen vroeg gehoord worden. We luisteren aandachtig naar vraagstukken die burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We antwoorden met één mond. Zodat niemand van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Jij krijgt daarbij alle ruimte om actief verschil te maken.

Het team
Het team Organisatieontwikkeling, waar HR onderdeel van uit maakt, is je thuisbasis. Het HR-cluster bestaat uit 4 HR-business partners, 2 adviseurs rechtspositie, 1 HR-beleidsadviseur en 3 projectmedewerkers.

Als corporate recruiter heb je te maken met alle leidinggevenden in de organisatie; 23 teammanagers en 5 afdelingsmanagers. De hele organisatie is dus je werkveld.

Wat krijg je ervoor terug?
We bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt voor eigen initiatief en ideeën om jouw kennis en ervaring te benutten. Ook geven we je de kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. We belonen je goed en bieden mogelijkheden om werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.
Het gaat om een functie voor 32-36 uur per week. Daarbij hoort een salaris van minimaal € 2.795,- maximaal € 4.225,- (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

Naast een goed salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individueel Keuzebudget (IKB). Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op https://www.hilversum.nl/Home/werkenbij.

Meer weten?
Wil je meer informatie over de inhoud van deze functie en de sollicitatieprocedure? Bel gerust even met Ellen van den Boogert (HR-beleidsadviseur) via 035- 629 2769 of Marije Peters (HR-adviseur) via 035-629 2684. Of kijk op www.hilversum.nl voor meer informatie over onze gemeente.

Ben jij de corporate recruiter die wij zoeken?
Herken jij je in het gevraagde profiel en zie je jezelf al werken als corporate recruiter voor de gemeente Hilversum? Dan zien wij jouw motivatie en cv graag online vóór maandag 12 maart 2018 tegemoet via het online sollicitatieformulier.

De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 20 maart 2018.

Het is belangrijk te weten dat naast deze externe wervingsprocedure ook een interne selectieprocedure loopt, waarbij interne kandidaten een voorrangspositie genieten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in