Corporate Recruiter

Organisatie: Centric
Plaats: Gouda
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2803PB
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 t/m 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling: max 45K
Plaatsingsdatum: 2018-03-28 11:49

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Recruitment
Specialisatie: Recruiter
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Wil jij jouw nieuwe collega's werven en ons helpen verder te groeien?

Ter versterking van ons Recruitment Team in Gouda zijn wij op zoek naar een Corporate IT Recruiter.

Als IT Recruiter bij Centric ben je verantwoordelijk voor het volledig werving en selectieproces voor IT professionals. Sourcing kent voor jou maar weinig geheimen. Jij weet als geen ander de juiste kandidaten te vinden en op een doeltreffende manier aan te spreken, jij zet jouw creativiteit en assertiviteit optimaal in om de juiste professionals aan Centric te binden. Uiteraard stellen wij je alle benodigde tools ter beschikking.

Daarnaast adviseer en ondersteun je de hiringmanagers in alle aspecten van het recruitment en selectieproces. Je stelt wervende vacatureteksten op en houdt op professionele wijze contact met kandidaten en hiring managers gedurende het sollicitatieproces. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het selectietraject en voer je telefonisch of met hiringmanagers samen sollicitatiegesprekken.

Je overlegt regelmatig met onze adviseurs op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en werkt nauw samen met andere collega recruiters en HR consultants om actief in te kunnen springen op de ontwikkelingen binnen Centric. Het team bestaat uit op dit moment uit 4 Recruiters, de standplaats van deze functie is Gouda.

Jouw kwaliteiten
We zijn op zoek naar een zelfstandige en gedreven creatieve persoonlijkheid. Je kent de behoeftes van de hiring managers en adviseert waar nodig pro actief. Je bent positief kritisch ingesteld, kijkt met een frisse blik naar bestaande processen en doet voorstellen voor verbetering en optimalisatie. Verder zijn je communicatieve vaardigheden sterk ontwikkeld, zit er een gezonde commerciële drive in je en sta je stevig in je schoenen. Tot slot ben je enthousiast, doortastend, flexibel en wil je graag uitgedaagd worden.

Wat verder nog op jouw CV staat:
• Een afgeronde HBO opleiding
• Minimaal 3 jaar ervaring als Recruiter (Corporate of Bureauzijde)
• Kennis van / ervaring met sourcing, arbeidscommunicatie en employer branding
• Ervaring met ATS systemen (bij voorkeur Connexys) en het beheren van vacatures op jobboard platforms en social media
• Ervaring met selectie, selectie assessments en competentiegericht interviewen
• Ervaring met IT recruitment is een pre


Waar jij op kunt rekenen

Je kunt rekenen op een veelzijdige en verantwoordelijke functie waarin je veel ruimte krijgt voor creativiteit. Je komt te werken in een professionele organisatie met gedreven en enthousiaste collega’s. Uiteraard kun je ook rekenen op een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:
• Een marktconform salaris
• 26 vakantiedagen
• Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
• Vaste kostenvergoeding
• Laptop en smartphone
• Een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen


Werken bij Centric
Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele en stabiele organisatie die haar medewerkers voorop stelt. We hechten belang aan collegialiteit, korte lijnen en persoonlijke begeleiding en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil jij werken voor een bedrijf dat écht in jou investeert? Solliciteer dan meteen via de 'Solliciteer' button!

Contactinfo:
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Steffie Rijnbeek (Corporate Recruiter) via 06 - 10 72 31 33.

Screening kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Solliciteer

Sponsors

Log in