Corporate Recruiter

Organisatie: Transdev Nederland
Plaats: Hilversum
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1211 EX
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: Fulltime
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-03-05 17:41

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: Recruiter
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

Transdev Nederland is voor het hoofdkantoor te Hilversum op zoek naar een

Corporate Recruiter

Een hele gave rol voor een Recruiter, die meer wil en kan!

Wie zijn wij?

Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis. We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land. Wij zijn de vervoerder en aanbieder van dagelijkse mobiliteitsoplossingen die voorziet in de behoeften van vandaag en morgen. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 8.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.

Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit zijn we bovendien voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren.  

HR binnen Transdev

Onze HR organisatie bestaat uit een team van  HR professionals deels werkzaam binnen de verschillende OV-concessies. Op het servicekantoor in Hilversum zit een klein team van HR professionals met allemaal een eigen specialisme. Als corporate recruiter bij jij één van die specialisten.

Vanuit onze organisatie hebben we voor Transdev Nederland voor de langere termijn een aantal hoofdthema´s geformuleerd, die allemaal op één belangrijk strategisch onderwerp neerkomen: Bevlogen en betrokken medewerkers.

Vanuit deze strategie bouwen wij vanuit HR aan een sterke organisatie, zowel intern als extern. Een organisatie, waarin medewerkers graag willen werken, zich veilig en sterk voelen en zich kunnen ontwikkelen. Kortom; onze mensen maken de organisatie sterker en beter en zorgen voor een optimaal bedrijfsresultaat.

En daar hebben we wel de beste mensen voor nodig!

Wat ga je als corporate recruiter binnen Transdev doen?

Jij bent vanuit jouw rol verantwoordelijk voor het vinden van de beste mensen.  Eén van onze speerpunten is het bouwen van een sterk werkgeversmerk. Dat doen we in een organisatie breed programma. Jij bent vanuit jouw expertise de projectmanager en stuurt dit programma dan ook aan. Als een echte professional zorg jij dat ons werkgeversmerk op de kaart staat en ook intern wordt uitgedragen.

Je bent bovendien de spil van de wervingsstrategie en het wervingsbeleid voor het hoofdkantoor en de verschillende concessies in de regio’s. Je hebt een belangrijke en ook brede rol op zowel operationeel als strategisch niveau, waar nog veel winst te behalen valt voor de korte en lange termijn. Je bent in de lead als het gaat om vraagstukken als: hoe zetten we ons merk nog verder in de markt, hoe zorgen we dat we in deze moeilijke arbeidsmarkt de beste mensen voor ons winnen en hoe zorgen we dat die beste mensen ook een ‘zachte’ landing krijgen binnen onze organisatie.

Je organiseert wervingsdagen voor buschauffeurs, en begeleidt en adviseert de HR managers in de verschillende OV-concessies. Ook adviseer je de managers op ons hoofdkantoor omtrent het wervingsbeleid en de wervingsstrategie. En niet alleen dat; je helpt hen ook met het vervullen van de vacatures die zij hebben.

Dit houdt in, dat je de basis creëert voor werving en selectie binnen Transdev Nederland. ‘De juiste mensen op de juiste plek’ is daarin van groot belang en jij adviseert de leidinggevenden op het hoofdkantoor en in de concessies hoe zij dit het beste voor elkaar kunnen krijgen.

Dit doe je door pro-actief mee te denken en signalen vanuit de praktijk te vertalen naar mogelijke ontwikkeling. Er is er veel ruimte voor eigen inzicht en initiatieven.

Wat vragen wij?

Je ziet het als een uitdaging om in een dynamische professionele, maar ook complexe werkomgeving te werken. Je houdt ervan om mensen te verbinden. Misschien is het nog nooit aan de orde geweest in jouw eerdere werkomgevingen, maar jij bent een projectmanager en specialist in één persoon. Iemand die nadenkt over de recruitment strategie binnen Transdev, maar ook de uitvoerende kant van recruitment voor je rekening neemt.

Verder ben je iemand die zich durft uit te spreken en de zaken zeer direct, maar met een glimlach kan brengen. Je overziet het geheel snel en kan vervolgens goed de vertaling maken voor de business. Een echte doener, met een flink stel hersens.

Daarnaast herken jij je in het volgende: 

  • Je hebt ervaring met grootschalige wervingsprojecten
  • Kennis en ervaring met HR Office is een pré
  • Jij hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring in de rol als corporate recruiter
  • Jij hebt ervaring in een complexe organisatie
  • Jij hebt ervaring met ontwikkelen van strategie en recruitment beleid
  • Bovenal zoeken wij een leuke, pro-actieve, enthousiaste nieuwe collega in ons team!

Dus als je veel wil leren, en veel wil brengen in een dynamische omgeving, samen met ons, dan horen we graag van je.

Interesse

Mocht jouw interesse zijn gewekt, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Cindy de Bruin ().

Solliciteren

Ben je nieuwsgierig en denk je de juiste persoon voor deze plek te zijn? Dan zien wij jou sollicitatie met belangstelling tegemoet. Solliciteer dan op deze vacature via de sollicitatiepagina op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in