Case & Care Manager Verzuim

Organisatie: Total Nederland
Plaats: Den Haag
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2594 AN
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 36
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-09-16 11:52

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Adviseer je het management over oorzaken van verzuim, risico’s en kosten? Ben je oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden? Weet jij wanneer een luisterend oor genoeg is en is jouw credo tegelijk ‘streng maar rechtvaardig’? Dan komen we graag met jou in contact.

 

Total Nederland heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

 

Case & Care Manager Verzuim

 

Total is eigenaar van ruim 120 tankstations in Nederland, die geëxploiteerd worden door de dochtermaatschappij van Total, genaamd Servauto Nederland B.V. Bij Servauto werken ruim duizend collega’s die zich dag en nacht voor onze tankstations inzetten. Naast het halen van onze commerciële doelen hechten wij veel waarde aan aandacht voor het personeel. Gezien de groei van het aantal tankstations zijn we op zoek naar een tweede Case & Care Manager Verzuim. De Case & Care manager Verzuim maakt deel uit van de afdeling HR Direct Operations waar 7 collega’s werken en je rapporteert aan de HR Manager van Servauto. Je bent semi-ambulant en werkt veel samen op locatie met de stations managers en regiomanagers.

 

Jouw verantwoordelijkheid als Casemanager Verzuim: 

Als Case & Care manager ondersteun je medewerkers en managers op onze tankstations op het gebied van verzuim. Je zorgt dat medewerkers op een duurzame manier werken en ook in een verzuimsituatie hun potentieel zo goed mogelijk benutten. Je onderneemt de juiste acties binnen de juiste wettelijke termijnen op grond van de Wet Verbetering Poortwachter. Je adviseert over het beheersbaar maken van financiële risico’s en het verminderen van schade door verzuim of arbeidsongeschiktheid.

Wat ga je dagelijks doen:

 • Zelfstandig verzuimdossiers behandelen. Je voert gesprekken op locatie of telefonisch met managers en zieke medewerkers en adviseert over passende oplossingen;
 • Schakelen met de arbodienst en de gemaakte afspraken opvolgen;
 • Juiste acties ondernemen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter;
 • Mutaties tijdig doorgeven aan de payroll afdeling;
 • Ontwikkelen van verzuimbeleid en adviseren over re-integratiewerkzaamheden;
 • Rapportages opstellen, onderbouwing voor de begroting leveren aan het management;
 • Opvolgen van ‘ziek uit dienst’ i.v.m. eigenrisicodrager; 
 • Kennisdelen t.a.v. verzuim, trainingen geven en bijwonen van regiomeetings.

De ideale Case & Care Manager:

Je bent een mensgerichte adviseur met een coachende aanpak. Je luistert goed en stelt de juiste vragen. Op het juiste moment hak je knopen door en geef je richting. Je brengt structuur aan in het administratieve proces en bent punctueel en precies. Je werkt zelfstandig en kunt goed prioriteiten stellen.

Jouw skills:

   • Een afgeronde hbo-opleiding richting HR;
   • Bij voorkeur ben je Register Case & Care Manager met ervaring in dit vakgebied;
   • Ervaring met coördinatie van verzuim en opvolging van (Arbo)wet- en regelgeving; 
   • Oog voor financiële risico’s van verzuim, arbeidsongeschiktheid en ziek uit dienst;
   • Gestructureerd en planmatig;  
   • Humor en relativeringsvermogen; Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed ontwikkeld empathisch vermogen. 

Wie zijn wij 

Total is al bijna 100 jaar actief in energie. Met 98.000 medewerkers verspreid over 130 landen begrijpen wij de energiewereld als geen ander. Een groot gedeelte van onze energie produceren wij zelf. En een groeiend aandeel komt uit alternatieve bronnen, zoals windenergie en zonne-energie. Wij willen graag uitgroeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie.  Total Nederland heeft haar kantoor in Den Haag. Hier werken we op een professionele maar informele manier met elkaar samen. Naast het werk is er volop gelegenheid om collega’s te leren kennen.

 

Wat biedt Total jou? 

Een marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Een leaseauto en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien, zowel nationaal binnen een Nederlands Total filiaal alsook internationaal. Een prettige werksfeer met fijne collega’s.   

 

Solliciteren op de functie van Case & Care Manager

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina!

 

Meer informatie over het bedrijf vind je op www.total.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met corporate recruiter Caroline Wetselaar via 06-11452193 of Saskia Baankreis via: 06-29825236 

 

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden we de eerste sollicitatiegesprekken via Microsoft Teams.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Casemanager, Caremanager, Manager Verzuim, Care Manager Verzuim, HR, HR Management, hbo, vacature Den Haag

 

Solliciteer

Sponsors

Log in