Business Adviseur P&O

Organisatie: Gemeente Den Haag
Plaats: Den Haag
Afdeling: P&O
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2511 BT
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 36
Ervaring: Medior
Betaling: Maximaal €5067
Plaatsingsdatum: 2020-02-06 16:25

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: Bedrijfsadviseur
Opdrachtperiode: vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

We zijn op zoek naar 2 stevige business adviseurs voor de dienst Publiekszaken (DPZ).

Wat ga je doen?
Als Business Adviseur P&O van de gemeente Den Haag ben je sparringpartner van het management voor tactische en strategische P&O- vraagstukken. Je adviseert en ondersteunt daarmee het management in het realiseren van de doelen en primaire processen van de dienst. Je bent projectleider voor P&O-projecten zoals strategische personeelsontwikkeling (SPO), duurzame inzetbaarheid en leiderschap. Klankbord voor het management bij complexe teamopgaven. Verbindingsofficier tussen de dienst en de verschillende expertises. Je signaleert, adviseert, neemt de regie en analyseert managementinformatie. Of het nu gaat over organisatie en formatie, reorganisaties, strategische personeelsplanning, of andere P&O speerpunten, samen met de P&O business partner en je collega-business adviseur ondersteun je het management op een betrouwbare en deskundige manier. Je vindt het een uitdaging om P&O disciplines aan elkaar te verbinden, om elkaar scherp te houden en om continu van elkaar te blijven leren.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een ervaren collega die een verbinder is, van nature nieuwsgierig is en out of the box kan denken. Iemand die weet te enthousiasmeren, open minded is en een gezonde dosis humor heeft. Je vindt het een uitdaging om met veel stakeholders te maken te hebben, met complexe en soms taaie vraagstukken aan de slag te gaan en durft waar nodig buiten de gebaande paden te treden, met behoud van verbinding, relatie en support.
Verder vragen wij:

- wo werk- en denkniveau en 1 tot 3 jaar ervaring in het vakgebied of hbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in het vakgebied;

- ervaring met het adviseren van hoger management op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken.

We zijn niet op zoek naar het schaap met vijf poten, laten we reëel blijven, maar wel een P&O professional met een missie!

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie in een energiek en enthousiast team met veel kansen en mogelijkheden, ook voor jouw eigen persoonlijke en professionele groei.
Ook kun je rekenen op:


- een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 12 maanden. Bij goed functioneren is er mogelijkheid tot verlenging of een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Heb je bij de gemeente Den Haag een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of heb je recht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd in verband met de ketenbepaling, dan behoud je je arbeidsrecht;

- salarisschaal 11 met een salaris van minimaal €3.491,- en maximaal €5.067,- bruto per maand op basis van een volledige (36-urige) werkweek;

- minimum een 30-urige werkweek, met ruimte om compensatieverlof op te bouwen.

Ook kun je rekenen op een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, zoals:


- diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;

- opname in het ABP-pensioenfonds;

- een maandelijkse bijdrage aan de ziektekostenverzekering;

- een individueel Keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% bovenop jouw salaris wat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld: extra verlof, salaris of lidmaatschap van de sportschool gevestigd in het Stadhuis.

Wie zijn wij?
Je werkt vanuit het team business adviseurs, onderdeel van de afdeling P&O Ontwikkeling & Implementatie van het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum (BEC). Daarmee heb je altijd snel toegang tot de daar aanwezige interne expertise, zoals bijvoorbeeld de arbeidsjuristen, verzuimcoaches of recruiters. Je werkt gedeconcentreerd voor een dienst in een team bestaande uit de P&O-businesspartner en één collega businessadviseur P&O. Als onderdeel van het team van businessadviseurs ga je ook over de diensten heen opzoek naar manieren om slim samen te werken, inspiratie op te doen en up to date te blijven in het vakgebied.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Chantal van den Bergh, manager Ontwikkeling & Implementatie, op telefoonnummer 06 23 02 65 81.

Extra informatie
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je op www.werkenvoordenhaag.nl/arbeidsvoorwaarden.Het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure.Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

In verband met het anoniem solliciteren zullen wij een voorselectie maken op basis van jouw werkervaring, opleidingen en vooral jouw motivatie. Daarom lezen we in je motivatie graag een antwoord op de volgende vijf vragen:
1. Waarom wil je werken voor gemeente Den Haag?
2. Wat verwacht je van deze baan?
3. Op welk resultaat ben je het meeste trots en wat was jouw bijdrage daaraan?
4. Wat zou je nog willen leren?
5. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Interesse?
Reageer via de 'solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in