Business adviseur P&O

Organisatie: Gemeente Den Haag
Plaats: Den Haag
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2511 BT
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32 t/m 36
Ervaring: Medior
Betaling: Maximaal €4859 (schaal 11)
Plaatsingsdatum: 2019-08-30 16:36

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Advies / Consultancy
Specialisatie: Bedrijfsadviseur
Opdrachtperiode: vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Business adviseur P&O Ben jij een deskundige, zeer ervaren P&O professional en wil jij Den Haag komen ondersteunen bij strategische en tactische P&O-vraagstukken?

Wat ga je doen?
Als business adviseur P&O van de gemeente Den Haag ben je de sparringpartner van het hoger management voor tactische en strategische P&O- vraagstukken. Je adviseert, faciliteert en ondersteunt het management en de verschillende onderdelen bij het leidinggeven aan hun teams en het realiseren van maatschappelijke opgaven. Naast sparringpartner van het management ben je als businessadviseur verantwoordelijk voor de implementatie van strategische personeelsplanning (SPP), duurzame inzetbaarheid en ondersteun je de ontwikkeling van dienend leiderschap binnen jouw accounts. Ook ben je verbindingsofficier tussen de dienst en de verschillende expertises. Je signaleert, adviseert, neemt de regie en analyseert managementinformatie. Je vindt het een uitdaging om P&O disciplines aan elkaar te verbinden, om elkaar scherp te houden en om continu van elkaar te blijven leren. Kortom, heb jij binnen P&O je sporen verdiend op strategisch en tactisch niveau? Reageer dan op onze vacature!

Wie zijn wij?
Je werkt vanuit het team Ontwikkeling & Implementatie (O&I) van de afdeling P&O van het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum (BEC). Daarmee heb je altijd snel toegang tot de daar aanwezige interne expertise, zoals bijvoorbeeld de arbeidsjuristen, verzuimcoaches of recruiters. Je werkt gedeconcentreerd voor een dienst in een team bestaande uit een P&O-business partner en een aantal collega business adviseurs P&O.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een ervaren collega die een verbinder is, van nature nieuwsgierig is en out of the box kan denken. Iemand die weet te enthousiasmeren, van nature openminded is en een gezonde dosis humor heeft. Je vindt het een uitdaging om met veel stakeholders te maken te hebben, met complexe en soms taaie vraagstukken aan de slag te gaan en durft waar nodig buiten de gebaande paden te treden, met behoud van verbinding, relatie en support.

Verder vragen wij:

  • academisch werk- en denkniveau;
  • minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • ervaring met het adviseren van hoger management op het gebied van complexe personeels- en organisatievraagstukken;
  • ervaring met projectmatig werken;

We zijn niet op zoek naar het schaap met vijf poten, laten we reëel blijven, maar wel een P&O professional met voldoende stevigheid en een passie voor het vak!

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie in een energiek en enthousiast team met veel kansen en mogelijkheden, ook voor jouw eigen persoonlijke en professionele groei. Ook kun je rekenen op:

  • een salaris van maximaal € 4.859,- bruto per maand (schaal 11) plus 17,05% van het maandsalaris (het z.g. individueel keuzebudget – IKB-, bestaande uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je flexibel kan inzetten voor bijvoorbeeld extra salaris, vakantiedagen, studie of een fiets;
  • een aanstelling voor één jaar, die we bij goed functioneren graag omzetten in een vast dienstverband;
  • een 36-urige werkweek (32 uur is ook bespreekbaar);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het ABP-pensioenfonds, betaald ouderschapsverlof, een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om je overige arbeidsvoorwaarden te bepalen via het Individueel Keuze Budget (IKB).

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen metPepijn van der Kellen, business partner P&O - OCW, op telefoonnummer 06 25 77 27 05 of met Chantal van den Bergh, manager Ontwikkeling & Implementatie, op telefoonnummer 06 23 02 65 81.

Interesse?
Reageer dan via de "Solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in