Beleidsadviseur HR

Organisatie: Het CAK
Plaats: Den Haag
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2595 AK
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 t/m 36 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Een salaris van minimaal € 2.939,- en maximaal € 4.593,- bruto per maand
Plaatsingsdatum: 2019-08-12 16:54

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: Beleidsadviseur HR
Reizen verplicht:

Omschrijving

Wat ga je precies doen?
Heb je een vlotte pen? Ben je pragmatisch en vind je het leuk om te schrijven?

Als beleidsadviseur HR kom je te werken binnen ons HR-expertiseteam en werk je nauw samen met een aantal kundige en enthousiaste beleidsadviseurs.

In deze functie ga je aan de slag met het verder brengen van ons HR beleid op het vlak van arbeidsvoorwaarden, regelingen en instrumenten. De komende twee jaar zullen in het teken staan van verdere modernisering en harmonisering van ons arbeidsvoorwaardenbeleid. Daarnaast is het van belang dat wij ons bestaande beleid en regelingen evalueren, updaten en optimaliseren waar nodig. Ook werken wij continu aan het vertalen van nieuwe wet- en regelging naar beleid en uitvoering zoals bijvoorbeeld het geval is met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (WNRA).

Je bent een kei op het gebied van HR instrumenten, HR beleid, regelingen en arbeidsvoorwaarden. Je werkt organisatie breed en adviseert directie, lijnmanagement en HR Business Partners over het ARAR en de cao zorgverzekeraars.

Je hebt een vlotte pen, vind het leuk om te schrijven, bent enthousiast en proactief. Je helpt je collega’s binnen jouw team graag met het schrijven en uitwerken van beleidsvraagstukken waarbij je de ruimte krijgt voor het ontwikkelen, uitzetten en monitoren van verschillende thema’s. Hierbij overzie je welke impact dit heeft op de organisatie en de samenhang met bestaand beleid.

Je werkt aan verschillende thema’s tegelijkertijd. Korte of lange trajecten waar jij je tanden in zet. Informatie verzamelen en het schrijven van beleid vormen het belangrijkste onderdeel in jouw functie als Beleidsadviseur HR.

De organisatie
Het CAK heeft de ambitie om zich te ontwikkelen tot de voorbeeld publieke dienstverlener. Kenmerkend is een snelle, foutloze en gemakkelijke dienstverlening als standaard. Hiervoor gaat het CAK fundamenteel veranderen op de gebieden van organisatie, processen & systemen en cultuur & communicatie. Hierbij past de kernstrategie operational excellence.

De uitdaging voor het CAK is om effectiever te gaan werken. Het CAK gaat daarom allereerst veranderen van een organisatiestructuur met een functionele indeling naar een regeling georiënteerde structuur. Dit vereist vervolgens vernieuwde processen en systemen met continue controle op volledigheid, tijdigheid en juistheid voor een correcte verantwoording op regelingsniveau. Zodoende worden wij een organisatie waar besluitvorming snel plaatsvindt en we kort cyclisch leren om zo snel verbeteringen door te voeren voor de klant.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting HR;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als beleidsadviseur HR;
 • Je hebt kennis van arbeidsrecht en het schrijven van beleid;
 • Je hebt een open en collegiale werkwijze en een constructieve bijdrage aan het HR-expertiseteam;
 • Je bent communicatief vaardig, flexibel en analytisch ingesteld, waardoor je in staat bent beleidsonderwerpen effectief te verwoorden.

Het maken van een assessment en het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maken deel uit de procedure bij indiensttreding.

Wij bieden jou

 • Een salaris van minimaal € 2.939,- en maximaal € 4.593,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (inschaling o.b.v. kennis en ervaring);
 • Flexibele werktijden waarbij de begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • Een werkweek tussen de 32-36 uur per week;
 • Een eigen online CAK Academie en samenwerkingsverbanden met trainingsbureaus, zodat je volop kan investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling;
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand (8,33%);
 • Een goede pensioenvoorziening, ondergebracht bij ABP;Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer of openbaar vervoer volledig vergoed o.b.v. 2e klas);
 • Een collectieve ziektekostenverzekering en onbeperkte sportmogelijkheden voor een geringe bijdrage;
 • Kijk voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden bij deze vacature verder op onze website.

Interesse?
Reageer via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in