applicatiebeheerder Workday

Organisatie: Royal Boskalis Westminster N.V.
Plaats: Papendrecht
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3356 LK
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding:
Uren: 32 t/m 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2017-09-12 14:39

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Technologie
Specialisatie: Bedrijfsadviseur|Organisatieadviseur
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Applicatiebeheerder Workday

De functie
Heb je de afgelopen jaren gewerkt op het snijvlak van HR en IT? Weet jij als geen ander hoe je een IT-oplossing zoals Workday voor je organisatie kan laten werken en heb je uiteraard ook ervaring met Workday? Ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving en schrikt een organisatie waarin uitzonderingen de regel zijn jou niet af? Ben je daarnaast nauwkeurig, doortastend, analytisch en stressbestendig? Dan gaan we graag met je in gesprek over de functie van Applicatiebeheerder Workday bij Boskalis.

Workday is het HR systeem van Boskalis en als Applicatiebeheerder Workday ben jij dedicated verantwoordelijk voor het systeem. Je functie is zowel gericht op het ad-hoc ondersteunen van de organisatie op het gebied Workday, maar het is ook jouw taak om het systeem verder te optimaliseren. Dit laatste vraagt veel van jouw organisatiesensitiviteit. Binnen de (on)mogelijkheden van Workday moet jij het systeem zo optimaal mogelijk inrichten. De complexe bedrijfsprocessen en het uitgebreide pakket aan arbeidsvoorwaarden en regelingen maakt dat dit geen eenvoudige klus is. Naast het optimaliseren van het proces in Workday, word je ook betrokken bij projecten. Zo gaan we op korte termijn Workday lanceren bij Boskalis entiteiten in andere landen en organisatie breed zijn we bezig met de implementatie van de Time Track module. Kortom, stuk voor stuk projecten waarbij we jouw Workday expertise goed kunnen gebruiken.

Een ding is zeker, als Applicatiebeheerder Workday heb je nooit een standaard dag en heb je veel te maken met ad-hoc werkzaamheden. Je gaat onder andere:

 • Data aan elkaar koppelen en rapportages maken voor afdelingen zoals HR, Finance en IT. Jouw rapportages bevatten belangrijke data uit Workday die afdelingen nodig hebben om inzicht te krijgen in specifieke bedrijfsprocessen.
 • Afdelingen adviseren over data die in Workday beschikbaar is.
 • Collega’s de juiste rechten geven in Workday.
 • Procesverbeteringen doorvoeren zoals het toevoegen van helpteksten in Workday.
 • Ervoor zorgen dat bepaalde informatie alleen voor een specifieke doelgroep zichtbaar is.

Wie jij bent
Je durft van jezelf te zeggen dat je een échte Workday expert bent! De afgelopen jaren heb je veel kennis opgedaan van het HR vakgebied en de bijbehorende IT-oplossingen. Je houdt van een dynamische werkomgeving en je bent graag met verschillende projecten tegelijkertijd bezig. Ook deins je niet terug voor een hoog werktempo en een pittige werkdruk. Daarnaast:

 • heb je een HBO-opleiding afgerond en heb je een aantal jaren ervaring als applicatiebeheerder waarvan minimaal één jaar met Workday;
 • vind je het leuk om complexe HR vraagstukken te analyseren in relatie tot Workday;
 • durf je van jezelf te zeggen dat je een expert bent op het gebied van Excel en ook het maken van calculated fields is voor jou geen probleem;
 • ben je leergierig en wil je graag in korte tijd nog meer leren over Workday;
 • heb je affiniteit met de industrie en bijbehorende bedrijfsactiviteiten van Boskalis;
 • typeer je jezelf als een stevige persoonlijkheid en krijg je energie van het behalen van resultaat;
 • communiceer je net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

Extra informatie
Voor de functie van Applicatiebeheerder Workday zijn we op zoek naar een nieuwe collega die fulltime (40 uur) aan de slag wil bij de afdeling HR. Jouw standplaats wordt Papendrecht en je rapporteert rechtstreeks aan de Manager HR Shared Services.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Solliciteer

Sponsors

Log in