Aon zoekt meerdere HR Adviseurs (parttime/fulltime)

Organisatie: AON
Plaats: Rotterdam
Afdeling: Human Resources
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3000 BG
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren:
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-06-29 16:32

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Business Partner
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Vanwege een integratie met een ander bedrijf is Aon op zoek naar meerdere HR Adviseurs om het huidige team uit te breiden. 

Ben jij onze no nonsens HR Adviseur die graag in een groot team de handen uit de mouwen wil steken? Dan zoeken wij jou.

De functie

Als HR Adviseur informeer en adviseer je leidinggevenden en medewerkers binnen jouw business portefeuille op het gebied van human resources. Je bent gesprekspartner bij individuele casuïstiek op het gebied van recruitment, verzuim-, loopbaan- en performance-issues en tijdelijke inhuur van medewerkers. Daarnaast zorg je voor een efficiënte en correcte uitvoering van de HR processen op het gebied van in-, door- en uitstroom conform het HR Service Delivery Model. Je werkzaamheden zijn afwisselend van aard. Je weet je goed staande te houden binnen een dynamische (matrix)organisatie en je gesprekpartners in alle hectiek van de juiste adviezen te voorzien. 

De functie-inhoud:

• Adviseren van management op gebied van HR vraagstukken op tactisch en operationeel niveau waarbij je het Aon-beleid en de wet- en regelgeving toepast.
• Je hebt een actieve rol in gesprekken met manager en medewerker.
• Monitoren van het recruitmentproces en het vormgeven van aanbiedingen aan nieuwe medewerkers in samenspraak met de manager.
• Sparringspartner op het gebied van verzuim tussen Verzuimadviseur, leidinggevende en medewerker.
• Bijdrage leveren aan de ontwikkeling, introductie en implementatie van HR tools.
• Uitvoeren en optimaliseren van HR procedures, beleid en HR tools.

De functievereisten

Om als HR Adviseur bij Aon goed uit de verf te komen, verwachten wij:
• HBO werk- en denkniveau; 
• Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie op HR gebied binnen de profit sector / bij een commercieel bedrijf is een vereiste; 
• Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Daarnaast goede beheersing van de Engelse taal;
• Goede kennis van de Wet Verbetering Poortwachter;
• Gewend om met HR en Office systemen en pakketten te werken, bijvoorbeeld Workday. 

Aon zit momenteel in een veranderende organisatie. Daarom is het belangrijk dat je je thuisvoelt in een hectische omgeving en is het belangrijk dat je stressbestendig bent. Je past je makkelijk aan en houdt van de Rotterdamse no nonsense mentaliteit. Als HR adviseur ben je een belangrijke schakel. Uiteraard werk je nauwkeurig en discreet en ben je cijfermatig ingesteld. Je bent een enthousiaste HR professional, die prioriteiten weet te stellen en in staat is om proactief te werk te gaan.

Wij bieden

Een gevarieerde baan waarin jij jouw ondernemerschap kan laten zien in een organisatie die flink in beweging en internationaal actief is. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, studie en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden aan, waaronder een vaste 13de maand, een bonusregeling en een premievrij pensioen. De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring. Werken volgens ‘het nieuwe werken’, dit betekent dat je autonoom werkt, de vrijheid krijgt om je eigen dag in te delen en de mogelijkheid krijgt om vanuit huis te werken en je tijd flexibel in te kunnen delen.

Additionele informatie

Aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure kun je krijgen bij Carla van Hemert, Recruiter via telefoonnummer 0614554851. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je bellen met Thamar Geerlings, HR Adviseur, via telefoonnummer 010-448 7874.

Om de integriteit van onze medewerkers te garanderen zal een positieve uitslag van de Pre Employment Screening voorwaarde zijn voor indiensttreding.

Algemeen

Ons Team
De afdeling Human Resources bestaat uit 20 medewerkers, werkzaam in de disciplines HR Advies/Management, Operations, Learning & Development, Recruitment en Compensation & Benefits. Er heerst een ondernemende, collegiale en informele sfeer, gericht op samenwerken en het delen van kennis. De HR Adviseur is werkzaam binnen HR Operations.


Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen. Aon heeft in Nederland 31 locaties met 2.900 medewerkers en wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers in ruim 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl

Solliciteer

Sponsors

Log in