Allround HR Medewerker

Organisatie: Thetford
Plaats: Etten-Leur
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 4879 AP
Land: Nederland

Vacaturetype: Tijdelijk
Opleiding: HBO
Uren: 20 t/m 30 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Marktconform
Plaatsingsdatum: 2019-10-11 14:52

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Assistent|Salarisadministrateur
Opdrachtperiode: tijdelijk
Reizen verplicht:

Omschrijving

Allround HR Medewerker (20 tot 30 uur per week)
Een veelzijdige tijdelijke vacature door zwangerschapsverlof

Helpt jouw zwemdiploma je ook in de hectiek?

Kunnen we jou gewoon in het diepe gooien op verschillende vlakken binnen HR, ben je handig met systemen en breng je verfrissende energie met je mee? Dan zou jij onze nieuwe collega kunnen zijn!
Wij zijn voor ons Europese hoofdkantoor in Etten-Leur vanaf begin november 2019 tot en met eind mei 2020 op zoek naar een proactieve en servicegerichte allround HR Medewerker die zich thuis voelt binnen een dynamische, internationale en no-nonsense omgeving.

Wat ga je doen?
In deze combibaan word je ondergedompeld in een uitdagend golfslagbad. Je verzorgt o.a. de personeelsadministratie, hierbij richt jij je op het verwerken van mutaties en het opstellen van brieven en contracten. Ook onderhoud je contacten met derden, waaronder uitzendbureaus. Aan de andere kant ondersteun je de HR Generalisten bij de dagdagelijkse werkzaamheden en neem je deel aan de HR-projecten. Je volgt en signaleert HR trends, samen kijken we welke voor Thetford toepasbaar zijn. Verder support je de afdeling bij de verdere vormgeving van de HR systemen.

P.S. een afwisselende baan waarbij wij je echt niet laten verzuipen!

Ben jij dit?
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een MBO of HBO diploma in de richting van HRM die de komende periode onze afdeling komt ondersteunen. Je hebt ervaring met personeelsadministratie en daarnaast ook affiniteit met de beleidsmatige taken van een HR Adviseur. Om niet kopje-onder te gaan spreek je Nederlands en Engels, sta je stevig in je schoenen en kun je snel schakelen. Verder ben je secuur, integer, stressbestendig en een echte teamspeler.

Wat maakt werken bij Thetford zo leuk?

  • Een internationale organisatie waarbij je nog steeds al je collega’s persoonlijk kunt leren kennen
  • Brabantse gezelligheid (ook als je zelf ergens anders vandaan komt)!
  • Korte lijntjes, informatie win je direct in bij stakeholders (intern en extern)
  • De open cultuur en dynamische internationale omgeving
  • Diversiteit van zowel de taken als het personeelsbestand is groot

Een aanbod dat je niet kan weigeren
Als het nog niet genoeg was, we zorgen voor een uitdagende baan (ook al is deze tijdelijk) binnen een dynamische onderneming waarbij er door het internationale karakter en de groeiperspectieven van de organisatie volop ruimte is tot ontplooiing. Vanzelfsprekend zijn een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving onderdeel van een op maat samengesteld pakket.

De contracturen, werkdagen en werktijden worden in overleg afgestemd.

Over Thetford
Bij Thetford hebben we een passie voor kamperen en reizen. Vanuit die passie ontwikkelen en innoveren wij sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletverzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor de kampeer- en watersportmarkt. Hoogwaardige producten die je mag verwachten van een internationale marktleider. Vanuit 8 kantoren in Europa, Australië en China werken 700 medewerkers samen aan productvernieuwingen en -verbeteringen om de beste resultaten te bereiken voor onze klanten.

Wij hebben samenwerking, ondernemerschap, klant- en servicegerichtheid, werken met passie, verantwoordelijkheid nemen, flexibiliteit en transparante communicatie hoog in het vaandel staan.

Ben jij onze nieuwe Allround HR Medewerker?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met je uitgebreide CV via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ilse Luijten: 076-5042200.

Solliciteer

Sponsors

Log in