Allround HR-Adviseur

Organisatie: Cendris via Ja! HRM Specialisten
Plaats: Breda
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 4811 AL
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling: Tussen € 2.352,- en € 3.104,- o.b.v. 40 uur.
Plaatsingsdatum: 2019-07-19 14:03

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur|Personeel en Organisatie Adviseur
Opdrachtperiode: Bepaalde tijd/onbepaalde tijd
Reizen verplicht: -

Omschrijving

Allround HR-Adviseur
bij Cendris, Breda, 32 uur per week

Organisatie
Cendris verzorgt persoonlijk en warm klantcontact voor diverse opdrachtgevers. Zij zijn onderdeel van PostNL en hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klantcontact in huis.

Met ruim 2600 medewerkers, verspreid over 10 vestigingen door heel Nederland wordt er dagelijks aan het allerbelangrijkste doel gewerkt; het verhogen van de klanttevredenheid. De mens staat dan ook altijd centraal bij Cendris. Voor de locatie in Breda zijn wij op zoek naar een hands-on, gedreven en enthousiaste HR-Adviseur met oog voor werkgeluk!

Functie
Als HR-Adviseur ben jij verantwoordelijk voor meerdere locaties: Breda, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam en Amersfoort. Dagelijks zijn hier zo’n 600 medewerkers werkzaam op diverse projecten op het gebied van klantcontact. De (12) leidinggevenden van deze medewerkers adviseer jij op het gebied van alledaagse HR-zaken. Daarnaast voorzie jij ook in advies en creatieve oplossingen op het gebied van veranderprocessen. Werkgeluk en persoonlijke groei en ontwikkeling zijn hierbij belangrijke thema’s.

Daarnaast ben je onderdeel van een team HR, deze eigenwijze, nieuwsgierige en gedreven HR-professionals zijn verantwoordelijk voor de andere locaties en zal jij hun ontmoeten tijdens een gezamenlijk overleg. Uiteraard kun jij samen met je collega’s sparren als je het antwoord niet gelijk paraat hebt.

Naast het reguliere advieswerk voor de locaties kun je de functie zelf zo aantrekkelijk mogelijk maken. Nieuwe ideeën worden van harte gestimuleerd en hier is dan ook volop ruimte om het vervolgens uit te voeren. Samen met collega HR-Adviseurs kun je extra projecten oppakken. Afwisseling in deze functie is er dan ook voldoende.

Cendris is een voorloper als het gaat om HR. Zo kennen zij bijvoorbeeld geen functioneringsgesprekken, maar een continue dialoog. Hard werken en dit belonen met een extraatje? Dit doet Cendris door middel van de Cendris Coins, een vernieuwend spaarsysteem. En ook de talenten van medewerkers verliezen ze niet uit het oog. Iedereen kan zich inschrijven op klussen om zich voor in te zetten en persoonlijk te kunnen groeien en ontwikkelen naast hun eigen functie. Zo zijn er nog vele andere voorbeelden.

Functie-eisen
Het spreekt je aan om in een dynamische innovatieve organisatie te werken. Tevens word je er blij van om verantwoordelijk te zijn voor meerdere locaties, maar tegelijkertijd onderdeel te zijn van een professioneel, gedreven en eigenwijs HR-team.

Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Kennis van huidige HR wet- en regelgeving.
  • Minimaal 1 jaar ervaring.
  • Hands-on mentaliteit en snel kunnen schakelen.
  • Beschikbaarheid van 32 uur per week.


Denk je deze functie te hoog gegrepen is voor je, maar zie je jezelf dit wel doen? Neem dan ook gerust contact met mij op, samen kunnen we dan beoordelen op je past in het profiel.

Aanbod
Cendris biedt een prettige werkomgeving. Een omgeving waar het werkgeluk van de medewerkers erg belangrijk is. Niet voor niets is het verloop onder de stafdiensten dan ook heel minimaal. De standplaats Breda kenmerkt zich door de Brabantse gezelligheid!

Je standplaats voor deze functie is Breda, maar thuiswerken is ook zeker mogelijk. Het betreft een baan voor 32 uur per week. Inschaling zal plaats vinden tussen € 2.352,- en € 3.104,-. Er is doorgroei mogelijk tot € 3.685,- o.b.v. 40 uur.

Daarnaast geldt het volgende:

  • Smartphone.
  • Laptop.
  • Mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Spaarprogramma d.m.v. Cendris Coins.
  • Voordeel via PostNL op onder andere vakanties, tickets voor het theater, festivals etc.


Inlichtingen
Ja! HRM Specialisten (Amersfoort – Zwolle) verzorgt deze procedure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Sulkers. Tel.nummer: 038-202 26 32. Ik ben afwezig op dinsdag en vrijdag.

Sollicitatie
Solliciteren kan op de website van Ja! HRM Specialisten via het online sollicitatieformulier

De 1e selectiegesprekken zullen plaats vinden op een locatie in Breda. Heb je vakantieplannen? Laat het ons weten, zodat wij er rekening mee kunnen houden met de gespreksplanning.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer

Sponsors

Log in