Adviseur Personeel & Organisatie

Organisatie: Talis
Plaats: Zevenaar
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 6903 PZ
Land: Nederland

Vacaturetype: Tijdelijk
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-01-24 16:00

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: Personeel en Organisatie Adviseur
Opdrachtperiode: 2 jaar
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

Gezocht:
Adviseur Personeel en Organisatie
32 uur per week voor Talis, Baston Wonen en Oosterpoort

Talis, Baston Wonen en Oosterpoort zijn onderdeel van Kracht in Mobiliteit, een samenwerkingsverband van zeventien corporaties in Arnhem, Nijmegen en de Liemers. Organisaties kunnen door de samenwerking inspelen op (regionale) ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Vanuit deze doelstelling zoeken we een Adviseur Personeel en Organisatie die zich voor drie van deze zeventien corporaties gaat inzetten.

Wie zijn we?
Talis is een van de grote woningverhuurders in Gelderland. Naast de verhuur van bijna 10.000 woningen in Nijmegen en ruim 4.000 in Wijchen is Talis actief op het gebied van projectontwikkeling en verkoop van woningen om haar woningvoorraad te verbeteren. Daarnaast zet Talis zich in voor de kwaliteit van de woonomgeving, de leefbaarheid in wijk en straat, de individuele wensen van de klant en het leveren van maatwerk op het gebied van wonen en zorg. Als maatschappelijke ondernemer hecht Talis grote waarde aan een open dialoog en de samenwerking met klanten en andere partijen, zoals maatschappelijke organisaties en collega-corporaties. We zijn een lerende organisatie en streven ernaar dat medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen. Diversiteit en Inclusie is hierbij een belangrijke dimensie, we willen tenslotte dat onze professionals in staat zijn om de diversiteit die onze samenleving rijk is te bedienen en benutten.

Baston Wonen is met ongeveer 4.000 woningen de grootste maatschappelijke verhuurder in de gemeente Zevenaar. De organisatie gelooft in de kracht van lokale samenwerking en ziet zichzelf als een lokale partij met een lokale opgave. Baston Wonen levert sociale huurwoningen van een basiskwaliteit in een prettige leefomgeving voor hen die door inkomen, gezondheid of maatschappelijke positie niet zelf in hun huisvesting kunnen voorzien. Baston Wonen realiseert de doelstellingen samen met huurders en samenwerkingspartners. Persoonlijk leiderschap van medewerkers wordt gestimuleerd. Medewerkers krijgen daarmee kansen om zich in hun loopbaan en persoonlijk te ontwikkelen en ontplooien. Van medewerkers wordt verwacht dat ze zich ontwikkelen als dat nodig is. Zo geven we vorm aan goed werkgeverschap dat perspectief biedt aan de medewerkers en Baston Wonen.

Oosterpoort verhuurt en beheert 5.000 woningen in de gemeenten Berg en Dal en Heumen. Bij alles wat ze doen, staan de klanten centraal. Ze zorgen voor passende woningen en een fijne woonomgeving voor iedereen. Ze kijken hierbij naar een woning die past bij het inkomen van de huurder. Ook hebben ze woningen die geschikt zijn voor ouderen of mensen die zorg nodig hebben. En zorgen ze samen met de gemeenten voor passende woningen en woonomgevingen voor vluchtelingen met een verblijfsstatus (statushouders). Dagelijks werken aan het woonplezier van de huurders is het allerbelangrijkst. Vooruitgang, creativiteit, gelijkwaardigheid en samenwerken zijn belangrijke waarden in het dagelijks werk. Het realiseren van woonplezier voor de huurders gebeurt in samenspel met de Raad van Commissarissen, de directeur-bestuurder, de Ondernemingsraad en de werkorganisatie.

Profiel
Als adviseur P&O bij Talis ben je onderdeel van het team Advies & Ondersteuning. Je gaat samen met je collega-P&O-adviseur energiek aan de slag met het (verder) ontwikkelen en implementeren van het strategisch personeelsbeleid bij Talis, Baston Wonen en Oosterpoort. Je vertaalt de strategische agenda van de corporaties naar P&O-strategie en ontwikkelt beleid en instrumenten die hierbij passen. De bestuurders, managers en medewerkers in de organisaties weet je te enthousiasmeren en daarin mee te nemen. Met andere woorden: Je adviseert proactief over de vraagstukken op tactisch niveau. Je bent de sparringpartner voor de bestuurders, de managers en de ondernemingsraden. Je neemt ze mee in actuele ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de corporatiesector en de organisaties.

Ook begeleid en faciliteer je werving en selectieprocessen, verzuimcasussen en dergelijke. Dat betekent dat je ook op operationeel niveau breed inzetbaar bent.

Persoonsprofiel
Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, Je bent een allround P&O-adviseur. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met complexe P&O-vraagstukken en in die periode heb je een actieve bijdrage geleverd aan organisatieveranderingen. Je bent op de hoogte van de maatschappelijke en branchegerichte ontwikkelingen.

Je schakelt met gemak tussen tactische en operationele vraagstukken. Je weet de verbinding te maken tussen bedrijfsstrategieën en P&O-beleid. Je hebt affiniteit met de maatschappelijke doelstelling van woningcorporaties.

Wat zien we graag in je terug? Toegankelijkheid, daadkracht en adviesvaardigheid. Je hebt humor en weet mensen te inspireren en te coachen. En bovenal werk je graag samen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een arbeidscontract aan voor de duur van twee jaar voor 32 uur per week in een dynamische omgeving. Je komt in dienst van Talis, maar werkt ook voor Baston Wonen en Oosterpoort. Je kunt rekenen op een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform de cao voor woondiensten. De functie is ingedeeld in functieschaal K cao Woondiensten. Een leven lang leren wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. We werken tijds- en plaatsbewust, dit faciliteert een goede balans tussen werk en privé.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie, neem dan in eerste instantie contact op met Marjolein Meijer, manager Advies & Ondersteuning van Talis. Telefoonnummer: 06-22626203. Of kijk voor meer informatie op talis.nl/over-talis/wie-zijn-wij/

Ben jij de kandidaat die wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 14 februari 2020 je motivatiebrief en curriculum vitae naar , ter attentie van Truus van der Sanden, adviseur P&O.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 24 februari 2020 in de middag. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.

 

Solliciteer

Sponsors

Log in