Adviseur Opleidingen B

Organisatie: ADRZ
Plaats: Goes
Afdeling:
Provincie: Zeeland
Postcode: 4462 RA
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 36 uur per week
Ervaring:
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-02-18 18:57

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Adrz heeft een vacature voor een

Adviseur Opleidingen B

Uren: 36 uur per week

Sluitingsdatum vacature: 1 maart 2020

Als Adviseur opleidingen B ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, ontwikkelen en adviseren van leidinggevenden en medewerkers op het gebied van opleidingsvraagstukken. Je levert mede een bijdrage aan de ontwikkeling van het leerling- en opleidingsbeleid op operationeel niveau. Je vertaalt de meerjarenvisie van Adrz naar een strategisch opleidings(jaar-)plan. Je organiseert/faciliteert bijeenkomsten en evenementen, presenteert projectresultaten en geeft voorlichting en instructie met betrekking tot het aandachtsgebied. Daarnaast onderhoud je contact met alle betrokken partijen en je bent hierbij aanspreekpunt.

De Adviseur opleidingen B maakt samen met de Adviseur opleidingen A deel uit van de Adrz Academie van de HR afdeling.

Dit vragen we

  • Afgeronde Hbo-opleiding in relevante richting, aangevuld met kennis van ontwikkelingen binnen het (digitale) onderwijs en in de zorg;
  • Kennis van ICT en kan dit toepassen, zoals web- en app mogelijkheden op het gebied van leren/ontwikkelen;
  • Kennis van projectmanagementmethoden (bijvoorbeeld Prince 2);
  • Aantoonbare kennis op het gebied van menselijke verhoudingen en coaching technieken;
  • Je geschikt over de volgende competenties: flexibel, empathisch vermogen, tact, aandacht, geduld, motiveren, inspireren en kunnen luisteren;
  • Je hebt een klantgerichte houding en kan tegenstellingen overbruggen;
  • Je vindt het een uitdaging om samen met collega’s de afdeling verder te professionaliseren op gebied van leren en ontwikkelen.

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden een aanstelling onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 55: minimaal € 2.798,- en maximaal € 4.111,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega’s

De afdeling HR bestaat naast de Adrz Academie uit het team HR services, HR advies en Werk & Gezondheid en bestaat totaal uit 24 collega’s. De afdeling wordt aangestuurd door de HR Manager.

En dit je werkgever

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie

Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Paul Houweling, HR Manager. Paul is te bereiken via e-mail adres

Solliciteren

Hieronder kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in maart 2020.

Solliciteer

Sponsors

Log in