Adviseur HR

Organisatie: Eigen Haard
Plaats: Amsterdam
Afdeling: Human Resources
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1043 EX
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling: De functie is ingeschaald in salarisschaal J van de cao Woondiensten: (€3.384 tot € 4.572,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)
Plaatsingsdatum: 2017-09-05 14:22

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: langere tijd, start met jaarcontract
Reizen verplicht: nvt

Omschrijving

Adviseur HR

Ben jij de 'denkende doener' die HR weet te verbinden met de Business?

Over Eigen Haard

Eigen Haard is een grote corporatie met slagkracht en een menselijk klimaat. Een organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Waar we elke dag met veel plezier ons werk doen en waar we elkaar vertrouwen.

Human Resources zorgt voor een HR-beleid dat de strategische koers van Eigen Haard ondersteunt en bijdraagt aan de invoering van de algehele bedrijfsstrategie. HR is verantwoordelijk voor het faciliteren van en het adviseren over de algehele personele bezetting, het ontwikkelen van en het uitzetten van lijnen voor een HR-strategie en HR-beleid.

De functie

Het samenwerken aan woon- én werkgeluk staat bij Eigen Haard centraal. Bij Human Resources lever jij dagelijks een proactieve en professionele bijdrage aan de uitvoering van ons HR-beleid. Met je HR-collega’s ben je verantwoordelijk voor het faciliteren en het adviseren van het management over de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting. Je ontwikkelt en implementeert nieuw HR beleid. Daarnaast begeleid je leidinggevenden en medewerkers om van elke dag een TOP-dag te maken.

Als adviseur HR ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van alle HR-gerelateerde zaken. Je krijgt één of meerdere divisies of bedrijfsonderdelen onder je hoede, die je ondersteunt en adviseert bij het te voeren beleid en de te nemen beslissingen. Je weet draagvlak te creëren voor de rol en het belang van HR binnen de organisatie.

Je leidt of neemt deel aan HR-projecten waarmee je de vertaalslag maakt van de visie en ambities van Eigen Haard naar de door ons gewenste wendbare organisatie.

Het profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele en daadkrachtige collega die als Business Partner HR zich verder wil (blijven) ontwikkelen. Je werkt zelfstandig maar bent ook een teamplayer die de samenwerking met collega's binnen en buiten de eigen afdeling actief opzoekt. Verbinden is daarbij het sleutelwoord.

Als 'denkende doener', heb je beleidsmatig en analytisch voldoende in je mars en kun je beleid omzetten in concrete acties én ook genieten van de afwisseling met de praktische HR-acties.

Je acteert stevig op de inhoud, maar houdt daarbij ruimte voor nuance. Het ontbreekt je niet aan humor en relativeringsvermogen. Je bent assertief, reflectief, een goede gesprekspartner en een uitstekende netwerker. Je bent in staat te adviseren op basis van vertrouwen met flair en overtuigingskracht.

Verder vinden wij het belangrijk dat je maatschappelijk betrokken bent en dat je beschikt over organisatiesensitiviteit.

Heb je ongeveer 6 jaar recente werkervaring in de functie van allround adviseur HR, brede ervaring met (complexe) HR-thema 's, ervaring met veranderprocessen, en ben je in het bezit van een diploma HBO P&O / HRM? Dan zoeken wij jou!

Eigen Haard biedt

Een werkomgeving waar je een waardevolle maatschappelijke bijdrage kunt leveren waar je jezelf optimaal kunt ontwikkelen, de flexibiliteit krijgt om een goede werk/privébalans te creëren met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kijk je op: www.eigenhaard.nl/werkenbijeigenhaard/arbeidsvoorwaarden

De functie is ingeschaald in salarisschaal J van de cao Woondiensten: (€3.384 tot € 4.572,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)

Het betreft een functie voor 32 uur per week.

Interesse?

•Stuur dan je persoonlijke motivatiebrief en CV uiterlijk op 26 september a.s. via het sollicitatieformulier op onze website. De eerste gespreksronde vindt plaats in week 40;
•Je kunt je brief richten aan Annelies Burger, manager HR;
•Heb je vragen? Neem dan contact op met Susan Saracino, adviseur Werving & Selectie, telefoonnummer 020-680 1137;
•Per mail kun je een uitgebreid functieprofiel opvragen via: .

Solliciteer

Sponsors

Log in