Administratief medewerker P&O

Organisatie: Arcade
Plaats: Naaldwijk
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2671 GX
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: MBO
Uren: 24
Ervaring: Junior
Betaling: Conform cao-Woondiensten.
Plaatsingsdatum: 2020-02-12 15:03

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Assistent|HR Secretaresse|Human Resource Manager|Personeel en Organisatie Adviseur
Opdrachtperiode: In overleg.
Reizen verplicht:

Omschrijving

Administratief medewerker P&O
Naaldwijk, 24 uur per week

Voor uitbreiding van werkzaamheden bij P&O zijn wij op zoek naar een administratief medewerker P&O. In deze functie werk je nauw samen met de personeelsadviseur bij woningcorporatie Arcade in Naaldwijk bij alle P&O-processen.

Wat je doet
Als administratief medewerker P&O zorg je voor alle administratieve aspecten die binnen onze organisatie met personeel en organisatie te maken hebben. Dat betekent dat je takenpakket bijzonder afwisselend is. Denk onder andere aan de correspondentie en de bewaking van de in-, door- en uitstroom van personeel, het administratieve proces rondom werving en selectie, het inplannen van opleidingen en het verzorgen van de verzuimregistratie. Ook heb je contact met diverse uitzend-/detacheringsbureaus. Je werkt proactief mee aan de professionalisering en het efficiënter maken én het verder digitaliseren van ons personeelsinformatiesysteem. Natuurlijk zorg je dat alle personeelsdossiers up-to-date zijn.

Dat alles doe je samen met de personeelsadviseur. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag, waarbij de uren in overleg worden ingevuld. Verder nog goed om te weten: de lijnen binnen onze organisatie zijn kort en informeel en de begin- en eindtijden van je werkdag bepaal je grotendeels zelf.

Jouw ontwikkelmogelijkheden
Bij ons krijg je volop kansen om je verder te ontwikkelen. We nodigen je uit om te laten zien wat je in je mars hebt en uit eigen initiatief zaken op te pakken.

Wat je krijgt
Inschaling is conform cao-Woondiensten. Daarnaast profiteer je van een aantrekkelijke pensioenregeling, een reiskostenvergoeding en extra’s, waaronder een opleidingsbudget. En misschien nog wel belangrijker: een werkomgeving waar je je thuis voelt. Waar je op je collega’s kunt bouwen. Waar de deur van de directeur-bestuurder altijd open staat. En waar jouw inzet en ambitie gewaardeerd wordt.

Wat jij in huis hebt

  • Een mbo-diploma (administratieve richting, voorkeur personeel en arbeid/HRM).
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een administratieve functie.
  • Kennis van arbeidsrecht en relevante wet- en regelgeving (Wet Poortwachter) is een pre.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Empathie en betrouwbaarheid.
  • Een hands-on-, gestructureerde en zéér nauwkeurige werkwijze. Als jij je in één woord herkent, dan is het wel ‘accuratesse’.


Werken bij Arcade
Mensen een fijn thuis geven. Dat is toch het mooiste dat er is? Dat vinden we bij Arcade in ieder geval wel. Wij zijn een woningcorporatie met zo’n 8.730 eengezinswoningen, appartementen en bedrijfsruimtes en een ontwikkelportefeuille van ongeveer 1.300 woningen in Westland en Den Haag. Kom je bij ons werken, dan word je onderdeel van een gevarieerd en betrokken team van 50 collega’s. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel. En dat doen we op een typische Arcade-manier: vol ambitie en lef, een tikkeltje eigenzinnig en met aandacht voor duurzaamheid.

Reageer direct
Vul het online sollicitatieformulier uiterlijk 21 februari 2020 in. Voordat je bij ons aan de slag kunt, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer info
Heb je nog vragen over de baan? Bel gerust met Angela Hamersma (personeelsadviseur). Zij is bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdagochtend via telefoonnummer (0174) 28 23 00. Of kijk voor meer informatie over de organisatie op www.arcadewonen.nl/over-ons/wat-doen-wij/wie-wij-zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer

Sponsors

Log in