HR Officer

Organisatie: Vion Food Group
Plaats: Boxtel
Afdeling: HR Corporate
Provincie: Brabant
Postcode: 5281 RM
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40
Ervaring: Junior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-07-09 12:15

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Officer
Opdrachtperiode: Vast
Reizen verplicht: nee

Omschrijving

Stap aan boord als HR Officer bij dé marktleider in de vleesbranche

Wil je met ons mee op reis om te ontdekken wat het brede internationale HR vak jou nog meer te bieden heeft en hoe je hier in door kunt groeien als jonge professional?

Je persoonlijke ontwikkeling zien we in deelname aan of het starten van HR gerelateerde (deel)projecten binnen onze organisatie. Je bent de proactieve ondersteuner van de HR Director en 2 Corporate HR Managers. Als HR Professional sta je stevig in je schoenen. Verbeteren, veranderen en innovatief denken zijn termen die dan ook zeker in jouw woordenboek voorkomen.

In deze zelfstandige functie heb je naast de dagelijkse ondersteunende en administratieve werkzaamheden ook je eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. De informele organisatiecultuur en de ruimte voor eigen inbreng zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Wij verwachten dat jij jouw HBO opleiding HRM hebt afgerond en reeds de nodige ervaring hebt opgedaan tijdens de laatste 2-4 jaren. Je bent fulltime beschikbaar en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. De Duitse taal is een grote pré.

Boek je ticket nu en deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV te sturen naar Corinne van de Ven, HR manager ()

 

Vion wil binnen de voedselketen een wereldleider en betrouwbare partner zijn, die mensen over de hele wereld van veilige vleesproducten voorziet. Wij streven ernaar het voortouw te nemen bij de consolidatie en professionalisering van de vleesindustrie. We zijn trots op de wezenlijke rol die ons bedrijf speelt in de voedselindustrie. Kwaliteit leveren, op open en transparante wijze, met oog voor duurzaamheid: zó doen wij zaken bij Vion.

Bezoek onze website www.vionfoodgroup.com om ons beter te leren kennen.

Solliciteer

Sponsors

Log in