Adviseur HRM

Organisatie: CAOP
Plaats: Den Haag
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2514 EA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-08-09 10:01

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Weet je wat er speelt in het HRM vakgebied? Krijg je energie van het adviseren van collega's en opdrachtgevers? Zoek je afwisseling in je werk en maak je graag deel uit van een gedreven, professioneel en collegiaal team? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Adviseur HRM

ca. 32 uur

Wat zoeken wij? 

Een enthousiaste en professionele HRM adviseur. Iedere werkdag is anders in deze dynamische functie waarbij je werkzaamheden bestaan uit het adviseren van onze leidinggevenden en medewerkers, maar ook externe opdrachtgevers die vragen om advies. Je bent in staat om doortastend te handelen en het draagvlak en vertrouwen hoog te houden. Een belangrijk HR thema de komende periode  is het verder uitwerken van de Employee Journey in moderne HR instrumenten en passend HR beleid. Je bent een visitekaartje van de afdeling en denkt mee over de koers en brengt deze in lijn met de missie en visie van het CAOP. Het CAOP kent korte lijnen en je werkt daarom ook nauw samen met de directie en OR.  

Het CAOP ontwikkelt zich steeds meer als marktgerichte organisatie. Daarom is het een pré als je ervaring hebt met een organisatie die gericht is op opdrachtgevers en voortdurend in ontwikkeling is.     

De afdeling

De afdeling HRM bestaat uit twee onderdelen die nauw samenwerken: beheer en advies. Als adviseur ben je in de lead om jouw advieswerk goed aan te laten sluiten en af te stemmen op de uitvoering. Wij verzorgen ook de personeels- en salarisadministratie van ca. 10 opdrachtgevers. 

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Min. 3-5 jaar aantoonbare ervaring met HR advieswerk, ook aan opdrachtgevers (bijv. consultancy); 
  • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk (to the point);
  • Stressbestendig, proactief en klantgericht; 
  • Projectmatig kunnen werken; 
  • Kennis van ontwikkelingen op HRM-gebied en relevante wet- en regelgeving;
  • Kennis van ARBO & vitaliteit is een pre;
  • Behendigheid met HRM systemen;
  • Beleidsmatige ervaring, je kunt beleid schrijven en vertalen naar concrete procedures; 
  • Generalistische HR ervaring: het leveren van support op alle thema's binnen HR. Zoals recruitment, arbeidsvoorwaarden, verzuim en inzetbaarheid. Juiste toepassing van wet- en regelgeving (bijvoorbeeld sociale wetgeving, bedrijfsprocedures, arbeidsovereenkomsten en wet verbetering poortwachter)?

Wat biedt CAOP jou?

Een uitdagende baan, een inspirerende werkomgeving in hartje Den Haag en professionele collega's die nauw samen werken.  Je weet van aanpakken, maar bent ook opgewassen tegen een goede grap op zijn tijd en draagt bij aan de prettige werksfeer. Er is  veel vrijheid om je eigen tijd en werk in te delen. 

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Het betreft een structurele functie met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.405 (schaal 11 CAO-CAOP) bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Daarbij ontvang je 8% vakantietoelage en 9,56% Individueel Keuzebudget. Ook hebben we een interessante reisregeling die je (als je voldoet aan de voorwaarden) kunt gebruiken voor werk en privé.   

Informatie

Meer informatie over de functie van Adviseur HRM kun je vanaf 26 augustus verkrijgen bij Reinier van Bemmel, manager HRM tel. 070-376 5924 of stuur een appje naar 06 109 48 640.

Tot 26 augustus kun je terecht bij Maartje Langeveld, HRM adviseur: 070-376 5800. 

Solliciteren op de functie van Adviseur HRM

Ben je enthousiast over deze functie en voldoe je aan het profiel en de eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat uiterlijk 8 september je motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina.   

De eerste gespreksronde vindt plaats op 12 september in de morgen, de 2e gespreksronde op 19 september in de middag. Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentie check wordt vooraf toestemming gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Human Resources, HRM, P&O Adviseur, Personeelsadviseur

Solliciteer

Sponsors

Log in